OM
MER
GALLERIHEER
GALLERIHEER

Galleriet

Galleriet er opptatt av å presentere et mangfold av kunstneriske uttrykk, vil det være vanskelig å gi en generell beskrivelse av kunsten deres. Som nevnt i teksten, viser galleriets utstillingslister en jevn fordeling av ulike sjangre og kunstneriske uttrykk, fra minimalisme til maleri og innstallasjonskunst.

Det kan likevel sies at kunsten som vises på Galleri Heer preges av en sterk fokus på ektefølt uttrykk og kunstnerisk kvalitet. Galleriet stiller høye krav til både kunstnerne som stiller ut og til seg selv, og det er tydelig at kunsten som presenteres der er nøye utvalgt og kuratert.

Norsk kunst

Det er vanskelig å definere en entydig og felles kjennetegn for norsk kunst, ettersom kunstverkene og kunstnerne i Norge er like mangfoldige som i resten av verden. Likevel er det noen særtrekk ved norsk kunst som kan pekes på:

 • Natur og landskap: Norsk kunst har ofte vært inspirert av det dramatiske landskapet og den ville naturen i landet. Malere som J.C. Dahl, Harald Sohlberg og Edvard Munch har skildret den norske naturen på en særegen måte og bidratt til å etablere norsk natur som et viktig motiv i kunsten.
 • Folkelighet og tradisjoner: Mange norske kunstnere har vært opptatt av folkelige motiver og tradisjoner, og har brukt dette som inspirasjon til sine verk. Kunstnere som Theodor Kittelsen og Erik Werenskiold er eksempler på kunstnere som har vært opptatt av folkelige temaer og motiv.
 • Samtidighet: Norsk kunst har også vært preget av en vilje til å være samtidig og moderne, og norske kunstnere har vært interessert i å følge med på nye strømninger i kunstverdenen. Dette har ført

Lager du kunst og trenger å formidle det på Internett

Å ha en nettside er spesielt viktig for kunstnere som ønsker å selge kunsten sin på nettet. Her er noen grunner til hvorfor det er viktig å ha en nettside som kunstner:

 • Visning av kunsten: En nettside gir kunstneren mulighet til å vise frem kunsten sin på en profesjonell måte. Du kan vise bilder av kunstverkene dine og gi besøkende mulighet til å se detaljer og få en følelse av størrelse og kvalitet. Dette kan bidra til å øke interessen og salget av kunsten din.
 • Markedsføring: En nettside kan brukes til å markedsføre kunsten din til et bredere publikum. Du kan bruke sosiale medier og søkemotoroptimalisering for å drive trafikk til nettsiden din og øke synligheten av kunsten din.
 • Online salg: En nettside kan også brukes til å selge kunsten din direkte til kunder på nettet. Du kan integrere en nettbutikk på nettsiden din og tilby flere betalingsalternativer for kundene dine. Dette gjør det enkelt for kundene å kjøpe kunsten din og kan øke salget ditt.
 • Profesjonalitet: Å ha en nettside og eget domenenavn (domene) gir også kunstneren en profesjonell tilstedeværelse på nettet. Det gir et inntrykk av at kunstneren tar kunsten sin seriøst og er dedikert til å selge den på en profesjonell måte. Dette kan bidra til å bygge tillit hos kundene dine og øke salget ditt på lang sikt.

Hva er et domenenavn?

Et domenenavn (eller forkortet domene) er en unik og lett gjenkjennelig adresse på internett som brukes til å identifisere en nettside. Det brukes til å navigere til en bestemt nettside og identifisere nettstedet på internett.

Hvordan skaffer jeg meg et domenenavn?

Det finnes flere måter å skaffe seg et domenenavn på enkelt. Her er noen trinn som kan hjelpe deg med å skaffe deg et domenenavn:

 • Velg et domenenavn: Velg et domenenavn som er relevant for din virksomhet eller nettside. Det bør være enkelt å huske, lett å stave og representere virksomheten din på en klar og tydelig måte.
 • Sjekk med en registrar/forhandler: Sjekk om domenenavnet du ønsker er tilgjengelig ved å bruke en domenesjekker

Hva trengs for å kunne legge ut sider?

For å legge ut dine nettsider, trenger du et webhotell. Et webhotell er en tjeneste som gir deg mulighet til å lagre og publisere nettsider på internett. Når du har opprettet en nettside, trenger du et sted å lagre den slik at andre kan besøke den på internett. Det er her webhotell kommer inn i bildet.

Det er flere fordeler ved å bruke webhotell for å legge ut nettsider. Først og fremst gir det deg en pålitelig og sikker måte å publisere nettsiden din på. Webhotelltilbydere vil sørge for at serverne deres er konfigurert riktig og er tilgjengelige hele tiden. Dette gir brukerne en sømløs opplevelse når de besøker nettsiden din.

Videre gir webhotelltilbydere ofte en rekke verktøy og tjenester som kan hjelpe deg med å administrere nettsiden din. Du kan for eksempel ha tilgang til en kontrollpanel som lar deg administrere filer, opprette e-postkontoer og overvåke trafikken til nettsiden din.

Alt i alt er et webhotell en viktig del av å publisere en nettside på internett. Det gir deg en pålitelig og sikker måte å publisere nettsiden din på, og gir deg tilgang til verktøy og tjenester som kan hjelpe deg med å administrere den.

Velg en norsk leverandør, som tilbyr tjenestene i Norge!

det kan være flere fordeler med å velge et webhotell som ligger på norske servere. Her er noen av fordelene:

 • Høyere hastighet: Hvis webhotellserveren befinner seg i samme geografiske område som brukerne, vil det vanligvis resultere i raskere nedlastingshastigheter for nettsiden din. Dette skyldes at dataene har kortere vei å reise mellom serveren og brukerne, noe som gir en bedre brukeropplevelse.
 • Bedre lokal SEO: Hvis nettsiden din er rettet mot et norsk publikum, kan et norsk webhotell bidra til å forbedre lokal SEO (søkemotoroptimalisering) for nettsiden din. Dette skyldes at søkemotorer vil prioritere nettsider som er vert på servere i samme geografiske område som brukerne.
 • Juridiske fordeler: Hvis du er en norsk virksomhet og lagrer sensitive data på nettsiden din, kan det være en fordel å velge et norsk webhotell. Dette skyldes at norske webhotelltilbydere er underlagt norsk lovgivning, noe som gir ekstra beskyttelse for dataene dine.
 • Norsk kundeservice: Hvis du velger et norsk webhotell, vil du sannsynligvis få tilgang til norsk kundeservice. Dette kan være en fordel hvis du har spørsmål eller problemer og trenger hjelp av noen som snakker norsk.

Alt i alt kan et norsk webhotell være en god idé hvis nettsiden din er rettet mot et norsk publikum og du ønsker å ha en bedre brukeropplevelse og forbedre lokal SEO. Det kan også være en fordel å velge et norsk webhotell hvis du ønsker ekstra beskyttelse for dataene dine og norsk kundeservice.

Finnes det verktøy for å gjøre jobben lettere?

Så absolutt! WordPress er et svært populært og nyttig verktøy for å lage nettsider. Her er noen av grunnene til at det anbefales:

 • Enkelhet og brukervennlighet: Wordpress er en av de enkleste plattformene å bruke for å lage nettsider, selv for personer uten mye teknisk kunnskap. Det er en intuitiv og brukervennlig plattform som gjør det enkelt å lage og publisere innhold.
 • Tilpasningsmuligheter: Wordpress gir deg en rekke muligheter for tilpasning, enten du ønsker å endre utseendet på nettsiden eller legge til nye funksjoner og verktøy. Det finnes tusenvis av temaer og plugins som kan hjelpe deg med å skreddersy nettsiden din etter dine behov.
 • Stor brukerbase og samfunn: Wordpress er en av de mest populære plattformene for å lage nettsider og har en stor og aktiv brukerbase. Dette betyr at det finnes en rekke ressurser og støtte tilgjengelig på nettet, inkludert forums, guider og tutorials som kan hjelpe deg med å lære og feilsøke.

Hos leverandøren ITPAYS får du tilgang til å installere WordPress med et enkelt klikk, og det er enkelt å holde oppdatert! ITPAYS er en norsk webhotell-leverandør med 20 års fartstid i bransjen!

Alt i alt er Wordpress en anbefalt plattform for å lage nettsider på grunn av sin enkelhet, tilpasningsmuligheter, responsivt design, store brukerbase og fokus på sikkerhet. Det er et ideelt valg for alle som ønsker å lage en profesjonell og funksjonell nettside, uavhengig av teknisk kunnskap.